Catàleg

Stefan Zweig

Una boda a Lió

Traducció de Tiana Puig

Durant el Terror jacobí, una jove, que espera l’execució al fosc soterrani d’una presó, es retroba amb el seu promès, a qui creia mort en una insurrecció de les forces partidàries de la monarquia. Només la compassió dels seus companys d’infortuni ajudarà els amants a complir el seu desig més gran, presentar-se davant de Déu com a marit i muller, i alhora oferirà un consol momentani a tots els presents. Publicat originalment el 1927, «Una boda a Lió» és un retrat colpidor de la persecució política i religiosa, un dels principals fracassos de la humanitat segons Stefan Zweig. Aquesta edició inclou, a més, els relats «El camí», «Un home que no s’oblida» i «Dos solitaris».

Disponibilitat en e-book

Aquest títol es troba disponible en e-book. Per coneixe'n el preu, el format i altres característiques, si us plau, consulti amb la seva botiga d'e-books preferida.

Comentaris de la premsa

«En els seus relats, Stefan Zweig fa mostra d’una mordacitat i un domini de les formes narratives breus que admiro profundament».
Edmund De Waal

«La lectura d’Una boda a Lió amb prou feines és un sospir—una vuitantena de pàgines—, però el rastre que deixa és el d’una obra mesurada i perdurable».
Gerard E. Mur, Núvol

Altres llibres de Stefan Zweig