Catàleg

Stefan Zweig

Fouché

Retrat d'un home polític

Traducció de Joan Fontcuberta

L’ambició i la intriga són les úniques passions d’aquest home polític, totalment mancat d’escrúpols i moral, que navega a través de les convulsions socials i polítiques de la França de la Revolució i l’Imperi sense moure ni un nervi de la cara. Con diu Zweig, “Els governs, els sistemes, les opinions i els homes canvien, tot cau i desapareix en aquest vertiginós remolí de les acaballes del segle, només una persona roman sempre al mateix lloc, fent totes les funcions i servint totes les idees: Joseph Fouché.”

Disponibilitat en e-book

Aquest títol es troba disponible en e-book. Per coneixe'n el preu, el format i altres característiques, si us plau, consulti amb la seva botiga d'e-books preferida.

Comentaris de la premsa

«Una lectura fascinant, i una de les biografies més intel·ligents i inquietants que he llegit».
Xavier Antich, La Vanguardia

«Fouché és el llibre més apassionant i més sòlidament alliçonador de tots els que va escriure Stefan Zweig. Encara té vigència, i molta».
Jordi Llovet, El País

«Un inoblidable clàssic en la plasmació de l’art de la murrieria al màxim nivell».
Sergio Vila-Sanjuán, La Vanguardia

«Hauria de ser a la biblioteca de tot amant de les biografies. Escrita amb tremp novel·lístic, l’escriptor vienès fa un retrat apoteòsic d’un dels exemplars de camaleó més prodigiosos de tots els temps».
Carles Ribera, Presència

«Concisa i de millor lectura. Ha consolidat termes corrents en la politologia amateur, on “ser un Fouché” no necessita explicació. Ens referim sobretot a algú que, a més d’acaparar molt poder des d’un segon terme, aconsegueix mantenir-lo en les circumstàncies més adverses».
Sergio Vila-Sanjuán, La Vanguardia

«Una formidable biografia».
Antoni Puigverd, La Vanguardia

«Fouché és al mateix temps un brillant tractat de psicologia, un relat crepitant –quasi una novel·la apassionada– de tot el període revolucionari, i sobretot un compendi de la voluntat de poder a qualsevol preu».
Toni Sabater, Alicante Plaza

Altres llibres de Stefan Zweig