Catàleg

Stefan Zweig

Carta d’una desconeguda

Traducció de Carme Gala

Edició esgotada (10 €)

«Només vull parlar-te a tu, dir-t’ho tot per primera vegada; has de saber tots els detalls de la meva vida, que sempre ha estat la teva i de la qual mai no n’has sabut res. Però no coneixeràs el meu secret fins que sigui morta, quan ja no estaràs obligat a donar-me cap resposta, quan això que ara em fa estremir amb uns calfreds tan forts sigui realment la fi. Si hagués de continuar vivint, estriparia la carta i callaria com sempre he callat. Però si l’arribes a tenir a les mans, sabràs que una morta t’hi explica la seva vida, una vida que va ser teva des del primer minut conscient fins al darrer».

Disponibilitat en e-book

Aquest títol es troba disponible en e-book. Per coneixe'n el preu, el format i altres característiques, si us plau, consulti amb la seva botiga d'e-books preferida.

Comentaris de la premsa

«Diguem-ho clar: aquesta és una de les novel·les més extraordinàries que s’han escrit els últims cent anys… Vet aquí una perla que heu de llegir».
Jordi Llovet, El País

«Stefan Zweig dóna una vegada més en el clau amb un monòleg que revela els racons més íntims del cor humà».
Pablo d’Ors, ABC

“Stefan Zweig planteja en Carta d’una desconeguda amb extraordinària subtilesa el tema de la desigualtat en l’amor».
El Diario Montañés

«Vaig llegir Carta d’una desconeguda d’una tirada. Quan el vaig acabar, vaig tenir la sensació d’haver descobert una nova terra i un nou cel. I la relectura, tants anys després, ha aconseguit emocionar-me de nou».
Biel Mesquida, Diario de Mallorca

«Després de llegir Carta d’una desconeguda, de Stefan Zweig, totes les accions que es porten a terme queden llunyanes i petites».
Joan Badie, El Periódico

«Una història d’amor original, en trencar tots els esquemes literaris del moment, perdura en el temps literari com una fulla perenne a l’arbre de l’escriptura de ficció. Tota una bellíssima història de passió amorosa».
Francisco Vélez Nieto, Confidencial Andaluz

«Un dels seus llibres més romàntics i brillants».
Guillermo Busutil, La Opinión de Málaga

Altres llibres de Stefan Zweig