Catàleg

Stefan Zweig

L’embriaguesa de la metamorfosi

Traducció de Joan Fontcuberta

“Les dues parts de la novel·la, l’acció de la qual transcorre l’any 1926, tenen una relació estreta, però estan clarament separades pel que fa als fets i a l’ambient. Així com, al principi, el nucli està constituït per les experiències iscudes al món brillant d’un hotel als Alps suïssos, a la segona part—el seu revers—l’atenció se centra en l’atmosfera opressiva de l’època de postguerra i d’una existència petitburgesa […] Stefan Zweig demostra novament el seu art per desvelar les motivacions psicològiques dels actes i comportaments humans”. Walter Hinck.

Disponibilitat en e-book

Aquest títol es troba disponible en e-book. Per coneixe'n el preu, el format i altres característiques, si us plau, consulti amb la seva botiga d'e-books preferida.

Comentaris de la premsa

“Aquesta novel·la suposa una bona oportunitat per endinsar-se en l’apassionant món artístic de Stefan Zweig. Aquest món pregon i magistral que ens permet «començar a intuir per primera vegada de quina matèria misteriosament delicada i dúctil és feta la nostra ànima»”.
Xavier Serrahima, El Punt Avui

“Zweig demostra, de nou, la seva capacitat per desentrellar els recargolats laberints de la psicologia i la sensibilitat humanes”.
Pere Antoni Pons, Ara Balears

“Zweig torna a demostrar l’habilitat per investigar les causes profundes de determinats comportaments humans, per dibuixar la psicologia dels seus personatges i per explicar-ne l’evolució”.
Pere Calonge, Levante (Posdata)

“Una narració producte d’una de les ments més lúcides i realistes del segle XX. Un llibre que conté un colpidor final amb paral·lelismes amb la vida de l’autor”
El Temps

Altres llibres de Stefan Zweig