15/04/2019

Sergi Pàmies i Àngel Casas signen per Sant Jordi

Dimarts 23 d'abril de 2019

Els escriptors Sergi Pàmies i Àngel Casas signaran el dia de Sant Jordi a Barcelona. Podreu trobar l’Àngel Casas a la llibreria +Bernat (18h) i en Sergi Pàmies a les llibreries La Impossible (13h), La Central (18h) i Laie (19h), i a la botiga Abacus de Rambla Catalunya (12h).

Sergi Pàmies (París, 1960) ha publicat en aquesta editorial els reculls de contes T’hauria de caure la cara de vergonya, Infecció, La gran novel·la sobre Barcelona (Premi de la Crítica Serra d’Or), L’últim llibre de Sergi Pàmies, Si menges una llimona sense fer ganyotes (Premi Ciutat de Barcelona i Premi Lletra d’Or), La bicicleta estàtica (Premi Maria Àngels Anglada), Cançons d’amor i de pluja, L’art de portar gavardina (Premi Crítica Serra d’Or 2019 de Narrativa i Premi de la Crítica Catalana 2018 de Narrativa) i les novel·les La primera pedra (Premi Ícaro), L’instint (Premi Prudenci Bertrana) i Sentimental. La seva obra ha estat traduïda al francès, al castellà, a l’alemany, a l’italià i al grec. Col·labora de manera regular en diversos mitjans de comunicació.

 

Àngel Casas (Barcelona, 1946) és periodista. Ha publicat dues novel·les, Fred als peus (Quaderns Crema, 2002) i L’home a qui se li precipitaven els esdeveniments (2005), a més de l’assaig L’esperit del vi (2004), el recull d’entrevistes i les seves circumstàncies Memòries d’altres (Quaderns Crema, 2008), el cançoner ¿Nadal? No, gràcies (Quaderns Crema, 2018) i un recull de contes, Carta d’una desassossegada (Quaderns Crema, 2019). Al llarg de la seva carrera ha rebut diversos guardons, entre els quals la Creu de Sant Jordi l’any 2007.

EmailFacebookTwitter