Catàleg

Stefan Zweig

L’embriaguesa de la metamorfosi

Traducció de Joan Fontcuberta

Compartir
FacebookTwitterGoogle+LinkedInWhatsAppEmail

“Les dues parts de la novel·la, l’acció de la qual transcorre l’any 1926, tenen una relació estreta, però estan clarament separades pel que fa als fets i a l’ambient. Així com, al principi, el nucli està constituït per les experiències iscudes al món brillant d’un hotel als Alps suïssos, a la segona part—el seu revers—l’atenció se centra en l’atmosfera opressiva de l’època de postguerra i d’una existència petitburgesa […] Stefan Zweig demostra novament el seu art per desvelar les motivacions psicològiques dels actes i comportaments humans”. Walter Hinck.

Disponibilitat en e-book

Aquest títol es troba disponible en e-book. Per coneixe'n el preu, el format i altres característiques, si us plau, consulti amb la seva botiga d'e-books preferida.

Comentaris de la premsa

“Aquesta novel·la suposa una bona oportunitat per endinsar-se en l’apassionant món artístic de Stefan Zweig. Aquest món pregon i magistral que ens permet «començar a intuir per primera vegada de quina matèria misteriosament delicada i dúctil és feta la nostra ànima»”.
Xavier Serrahima, El Punt Avui

“Zweig demostra, de nou, la seva capacitat per desentrellar els recargolats laberints de la psicologia i la sensibilitat humanes”.
Pere Antoni Pons, Ara Balears

“Zweig torna a demostrar l’habilitat per investigar les causes profundes de determinats comportaments humans, per dibuixar la psicologia dels seus personatges i per explicar-ne l’evolució”.
Pere Calonge, Levante (Posdata)

“Una narració producte d’una de les ments més lúcides i realistes del segle XX. Un llibre que conté un colpidor final amb paral·lelismes amb la vida de l’autor”
El Temps

Altres llibres de Stefan Zweig