24/08/2011

‘L’estiueig’, un dels llibres més comentats a la premsa aquest estiu

Imatge de l'entrada "'L'estiueig'

El llibre L’estiueig. Com fèiem vacances entre 1929 i 1935 (Quaderns Crema, 2011), a cura de Marc Soler, ha estat un dels llibres que han rebut més atenció per part de la premsa durant aquests mesos de juliol i agost.

Diaris com La Vanguardia, El Punt-AVUI, Ara, El Periódico de Catalunya, El País, El Mundo, Público, ABC, La Razón, Regió 7, Diari de Girona, Diari de Balears, Diario de Mallorca, Diario de Ibiza, i publicacions com Time Out, Presència i El Temps han recollit a les seves planes diversos articles, crítiques i reportatges sobre aquesta obra.

Per Valèria Gaillard, d’El PuntAVUI, L’estiueig és “una caixa de sorpreses”, mentre que en Jordi Nopca, de l’Ara, destaca que “les vacances, les festes majors i les primeres onades turístiques s’encavallen amb harmonia i talent literari”.

Jordi Llavina escriu a Presència que es tracta d’“una delícia de llibre, travessat d’ironia”, mentre Sebastià Bennasar apunta al Diari de Balears que “per les planes d’aquest llibre del tot sensacional hi desfilen casinos, balls, restaurants, peixos, llagostes i senyoretes molt maques que es deixen convidar al bany, trens especials i el desenvolupament de tota una indústria turística incipient”.

EmailFacebookTwitter