04/03/2024

Vermut literari amb Marta Carnicero Hernanz a Barcelona

Dissabte 9 de març de 2024. La Carbonera Espai de Llibres (c/ de Blai, 40) (12:00 h)

L’escriptora Marta Carnicero Hernanz, autora de Matrioixques, conversarà amb Eva Baltasar el dissabte 9 de març a les 12 h a la llibreria La Carbonera. El diàleg serà sobre la seva obra dins del projecte Dona, paraula, territori: un cicle de trobades amb escriptores. La conversa serà moderada per la periodista Pilar Argudo.

Més informació aquí.

La Hana viu un doble exili: un d’estrictament geogràfic, lluny de la terra que la va veure néixer i que va haver d’abandonar, i un altre d’íntim, que la manté apartada de la vida que l’envolta per por de prendre mal. Dos mil quilòmetres enllà, en un entorn privilegiat, la Sara, que acaba de fer divuit anys, està ansiosa per ser lliure. Enfrontades a una realitat incòmoda, fruit de decisions del passat que encara reverberen en el present, totes dues faran descobriments tan amargs com inesperats a mesura que escurcen la distància que les separa. A Matrioixques, Marta Carnicero Hernanz basteix, amb la prosa destil·lada que la caracteritza, un relat punyent i lúcid sobre el trauma, el pes de l’herència històrica i familiar, la sistematització de la violència i la reparació necessària.

Marta Carnicero Hernanz (Barcelona, 1974) és enginyera industrial i professora. Ha publicat les novel·les El cel segons Google (2016), Coníferes (Quaderns Crema, 2020) i Matrioixques (Quaderns Crema, 2022).

EmailFacebookTwitter