Catàleg

Marta Carnicero Hernanz

Coníferes

En Joel viu a les Walden, una comunitat idíl·lica en plena natura que rebutja les noves tecnologies i advoca per una vida fidel als costums d’abans. Amb el propòsit d’acostar-se a l’Alina, una nouvinguda que el té fascinat, comença a enviar-se cartes a si mateix a casa d’ella. Tot va bé fins que l’Alina n’hi lliura una que no ha escrit ell, el contingut de la qual suggereix que el remitent el coneix millor que ningú. A mesura que la relació avança, se succeeixen també els equívocs i les amenaces d’un sabotejador anònim decidit a separar la parella. A poc a poc, i sense adonar-se’n, en Joel es veu atrapat en un inquietant laberint de miralls on el seu reflex sembla adquirir vida pròpia mentre ell lluita per agafar les regnes del seu destí. Marta Carnicero Hernanz ordeix magistralment els fils d’aquest relat commovedor sobre la identitat, l’amor i l’angoixa de perdre’ls.

Disponibilitat en e-book

Aquest títol es troba disponible en e-book. Per coneixe'n el preu, el format i altres característiques, si us plau, consulti amb la seva botiga d'e-books preferida.

Entrevistes

Entrevista a El Punt Avui, per Lluís Llort (01/09/20)
Entrevista a La Vanguardia, per Magí Camps (10/09/20)
Entrevista en El Nacional, per Joan Safont Plumed (23/09/20)
Entrevista a Núvol, per Anna Carreras i Aubets (29/10/20)
Entrevista a Llegir en cas d’incendi, per Manel Haro (18/11/20)
Entrevista a Més 324, per Xavier Graset (29/10/20)

Comentaris de la premsa

«No és exagerat dir que Marta Carnicero utilitza aquells detalls significatius de la vida amb un mestratge poc comú en les lletres peninsulars».
Carlos Pardo, El País

«A Coníferes trobem un estil íntim, proper, amb reflexions sobre el funcionament de la nostra societat hiperconnectada, però també sobre les pors que ens desperten les nostres pròpies limitacions, les nostres malalties i la sensació de no poder-les dominar».
Inés Macpherson, La Vanguardia

«Marta Carnicero es revela com una penetrant narradora psicologista, atenta al matís i precisa en fixar els límits de les emocions».
Santos Sanz Villanueva, El Cultural

«Coníferes és una novel·la amb una ambició filosòfica, específicament moral, que planteja algunes preguntes de pes. ¿Fins on seríem capaços d’arribar per tal de conservar o recuperar un vincle amorós? ¿Quina part d’angoixa és assumible, en una relació? ¿Què no pagaríem per oblidar segons quins episodis de la nostra biografia?».
Jordi Llavina, Ara

«Marta Carnicero s’endinsa en la ment humana, en els enrevessats engranatges de la construcció psicològica, que són els que sovint ens fan anar per vorals inesperats».
Carina Filella, La República

Altres llibres de Marta Carnicero Hernanz