13/03/2024

Trobada amb Marta Carnicero Hernanz a Teià

Dissabte 16 de març de 2024. Teatre de la Flor de la Palma (C/ Pere Noguera, 6) (12:00 h)

L’escriptora Marta Carnicero Hernanz, autora de Matrioixques, conversarà amb Espartac Peran i Clara Segura el dissabte 16 de març a les 12 h al Teatre de la Flor de la Palma. La conversa, titulada L’impuls d’adaptar la novel·la pròpia, serà moderada per Oriol Broggi i Albert Reverendo.

Aquest acte forma part del festival LletrEscena.

La Hana viu un doble exili: un d’estrictament geogràfic, lluny de la terra que la va veure néixer i que va haver d’abandonar, i un altre d’íntim, que la manté apartada de la vida que l’envolta per por de prendre mal. Dos mil quilòmetres enllà, en un entorn privilegiat, la Sara, que acaba de fer divuit anys, està ansiosa per ser lliure. Enfrontades a una realitat incòmoda, fruit de decisions del passat que encara reverberen en el present, totes dues faran descobriments tan amargs com inesperats a mesura que escurcen la distància que les separa. A Matrioixques, Marta Carnicero Hernanz basteix, amb la prosa destil·lada que la caracteritza, un relat punyent i lúcid sobre el trauma, el pes de l’herència històrica i familiar, la sistematització de la violència i la reparació necessària.

Marta Carnicero Hernanz (Barcelona, 1974) és enginyera industrial i professora. Ha publicat les novel·les El cel segons Google (2016), Coníferes (Quaderns Crema, 2020) i Matrioixques (Quaderns Crema, 2022).

EmailFacebookTwitter