30/11/2023

Trobada amb Marta Carnicero Hernanz a Barcelona

Dimecres 13 de desembre de 2023. CASA SEAT (Pg. de Gràcia, 109) (19:00 h)

L’escriptora Marta Carnicero Hernanz, autora de Matrioixques, conversarà amb l’escriptor i crític literari Jorge Carrión el dimecres 13 de desembre a les 19 h a CASA SEAT. La conversa serà sobre el seu procés creatiu, les seves influències estilístiques i les obres que configuren la seva carrera literària.

Reserva la teva entrada aquí.

La Hana viu un doble exili: un d’estrictament geogràfic, lluny de la terra que la va veure néixer i que va haver d’abandonar, i un altre d’íntim, que la manté apartada de la vida que l’envolta per por de prendre mal. Dos mil quilòmetres enllà, en un entorn privilegiat, la Sara, que acaba de fer divuit anys, està ansiosa per ser lliure. Enfrontades a una realitat incòmoda, fruit de decisions del passat que encara reverberen en el present, totes dues faran descobriments tan amargs com inesperats a mesura que escurcen la distància que les separa. A Matrioixques, Marta Carnicero Hernanz basteix, amb la prosa destil·lada que la caracteritza, un relat punyent i lúcid sobre el trauma, el pes de l’herència històrica i familiar, la sistematització de la violència i la reparació necessària.

Marta Carnicero Hernanz (Barcelona, 1974) és enginyera industrial i professora. Ha publicat les novel·les El cel segons Google (2016), Coníferes (Quaderns Crema, 2020) i Matrioixques (Quaderns Crema, 2022).

EmailFacebookTwitter