07/04/2022

Marta Carnicero Hernanz presenta «Matrioixques» a Barcelona

Divendres 8 d'abril de 2022. Llibreria La Central del Raval (Carrer d'Elisabets, 6) (19:00 h)

Marta Carnicero Hernanz presentarà la seva darrera novel·la, Matrioixques, el proper divendres 8 d’abril a les 19 h a la llibreria La Central del Raval. Carlota Gurt presentarà l’acte i Emma Quadrada llegirà extractes de l’obra.

La Hana viu un doble exili: un d’estrictament geogràfic, lluny de la terra que la va veure néixer i que va haver d’abandonar, i un altre d’íntim, que la manté apartada de la vida que l’envolta per por de prendre mal. Dos mil quilòmetres enllà, en un entorn privilegiat, la Sara, que acaba de fer divuit anys, està ansiosa per ser lliure. Enfrontades a una realitat incòmoda, fruit de decisions del passat que encara reverberen en el present, totes dues faran descobriments tan amargs com inesperats a mesura que escurcen la distància que les separa. A Matrioixques, Marta Carnicero Hernanz basteix, amb la prosa destil·lada que la caracteritza, un relat punyent i lúcid sobre el trauma, el pes de l’herència històrica i familiar, la sistematització de la violència i la reparació necessària.

Marta Carnicero Hernanz (Barcelona, 1974) és enginyera industrial i professora. Ha publicat les novel·les El cel segons Google (2016), Coníferes (Quaderns Crema, 2020) i Matrioixques (Quaderns Crema, 2022).

EmailFacebookTwitter