02/10/2023

Marta Carnicero Hernanz al LiberisLiber

Dissabte 7 d'octubre de 2023. Can Llaudes (Plaça del Prat de Sant Pere, 6, Besalú) (16:45 h)

L’escriptora Marta Carnicero Hernanz presentarà Matrioixques al LiberisLiber el proper dissabte 7 d’octubre a les 16.45 h al pati interior de Can Llaudes, a la Carpa RWL.

Presenta: ELS BOOK HUNTERS / Control tècnic: David Lemos

Si no pots assistir, la conversa estarà disponible al podcast de LiberisLiber.

La Hana viu un doble exili: un d’estrictament geogràfic, lluny de la terra que la va veure néixer i que va haver d’abandonar, i un altre d’íntim, que la manté apartada de la vida que l’envolta per por de prendre mal. Dos mil quilòmetres enllà, en un entorn privilegiat, la Sara, que acaba de fer divuit anys, està ansiosa per ser lliure. Enfrontades a una realitat incòmoda, fruit de decisions del passat que encara reverberen en el present, totes dues faran descobriments tan amargs com inesperats a mesura que escurcen la distància que les separa. A Matrioixques, Marta Carnicero Hernanz basteix, amb la prosa destil·lada que la caracteritza, un relat punyent i lúcid sobre el trauma, el pes de l’herència històrica i familiar, la sistematització de la violència i la reparació necessària.

Marta Carnicero Hernanz (Barcelona, 1974) és enginyera industrial i professora. Ha publicat les novel·les El cel segons Google (2016), Coníferes (Quaderns Crema, 2020) i Matrioixques (Quaderns Crema, 2022).

EmailFacebookTwitter