29/01/2020

Espectacle poètic sobre Martí Rosselló a Premià de Mar

Divendres 31 de gener de 2020. Espai l'Amistat (c/ Sant Antoni, 60) (21:00 h)

«Les hores caminen calmes», un espectacle poètic-musical sobre la figura de Martí Rosselló, de Marta Lloveras i Domènec Carrillo amb la participació de: Maria Antònia Grau, Pep Bras, Albert Calls, Jaume Cases, Montse Assens, Àngel Pagès i Rafael Vallbona. El proper divendres 31 de gener a les 21 h, a l’Espai l’Amistat de Premià de Mar.

L’activitat, lliure i gratuïta, forma part del cicle «Martí Rosselló en la memòria».

El 31 de gener es compliran deu anys de la mort de l’escriptor i bibliotecari premianenc. Per aquest motiu s’han organitzat un seguit d’actes que serviran per reivindicar la seva obra i recordar l’autor, mort prematurament a Premià de Mar als 56 anys. Podeu consultar tot el programa aquí. Organitza: Ajuntament de Premià de Mar.

Martí Rosselló Lloveras (Premià de Mar, 1953-2010) ha publicat a Quaderns Crema la novel·la Anna K. (2000)—fervorosament acollida per la crítica—i el llibre de poemes Inventari parcial d’excuses per viure (2001). Va col·laborar regularment en el diari El Punt en l’edició del Maresme. Parelles de tres (2003) és el seu primer llibre de relats.

EmailFacebookTwitter