29/01/2020

Conferència sobre Martí Rosselló a càrrec d’Anton Maria Espadaler a Premià de Mar

Dimecres 5 de febrer de 2020. Biblioteca Martí Rosselló i Lloveras (Carretera de Vilassar de Dalt, 100) (19:00 h)

«Martí Rosselló. De Premià al món, la literatura i la vida», una conferència a càrrec d’Anton Maria Espadaler, amb la participació de Pep Bras, sobre el poeta, escriptor i bibliotecari premianenc que aquest mes de gener fa una dècada que va morir prematurament. El proper dimecres 5 de febrer a les 19 h, a la Biblioteca Martí Rosselló i Lloveras de Premià de Mar.

L’activitat, lliure i gratuïta, forma part del cicle «Martí Rosselló en la memòria», un seguit d’actes que serviran per reivindicar la seva obra i recordar l’autor.

Podeu consultar tot el programa aquí. Organitza: Ajuntament de Premià de Mar.

 

Martí Rosselló Lloveras (Premià de Mar, 1953-2010) ha publicat a Quaderns Crema la novel·la Anna K. (2000)—fervorosament acollida per la crítica—i el llibre de poemes Inventari parcial d’excuses per viure (2001). Va col·laborar regularment en el diari El Punt en l’edició del Maresme. Parelles de tres (2003) és el seu primer llibre de relats.

 

 

 

Anton M. Espadaler va néixer a Barcelona el 1952. Llicenciat en Dret i Filologia Romànica, actualment és professor titular de Literatura catalana a la Universitat de Barcelona. Ha col·laborat en diversos diaris, com El País, La Vanguardia i l’Avui, i també a TV3 i Catalunya Ràdio. El 1984 va publicar, a Quaderns Crema, Una reina per a Curial, un assaig penetrant sobre el Curial e Güelfa. Aquesta editorial també ha publicat el recull d’articles Estiu tot l’any (1996).

EmailFacebookTwitter