Catàleg

Isaac Bashevis Singer

Keile la Pèl-roja

Traducció d'Eulàlia Sariola i Mayol

Corre l’any 1911 quan la Keile, una prostituta jueva, coneix l’amor de la seva vida, en Iarme, un expresidiari. La jove parella somia fugir de la misèria del gueto de Varsòvia, on viuen sota l’amenaça constant dels pogroms, així que quan en Max, un antic conegut, els ofereix de participar en els seus negocis lucratius a Amèrica del Sud, no ho dubten ni un moment. Però en Max també se sent atret per en Iarme, i sorgeix un funest triangle amorós que turmentarà la Keile tant als carrers foscos del gueto com a les avingudes d’una gran ciutat nord-americana. En aquesta novel·la brillant, inèdita en català, Singer retrata, amb la mestria de Dickens o Dostoievski, els baixos fons de la comunitat jueva, poblant-los del ric elenc de personatges singulars amb els quals crea un fresc vívid de tota una societat i una època.

Disponibilitat en e-book

Aquest títol es troba disponible en e-book. Per coneixe'n el preu, el format i altres característiques, si us plau, consulti amb la seva botiga d'e-books preferida.

Comentaris de la premsa

«Un autor que va saber traslladar el batec exacte i complex de l’ésser humà i deixar testimoni d’un món exterminat per l’odi sense recórrer a la malenconia de saldo».
J. C. Iglesias, El Periódico

«No hi ha llibre de Singer que no mostri la qualitat d’un contador d’històries, d’un mestre de la creació de personatges i de la suggerent complexitat que resideix en el cor humà».
José María Guelbenzu, Babelia