Catàleg

Georges Simenon

El gos groc

(Els casos de Maigret)

Traducció de Lluís Maria Todó

L’inspector Maigret arriba a Concarneau per tal d’investigar l’intent d’assassinat d’un dels prohoms del poble. Al bell mig de la seva feina, una sèrie de successos confusos semblen indicar que un assassí intenta una venjança col·lectiva. L’única pista que sembla ferma és un gos groc que ningú no havia vist mai fins aleshores.

Disponibilitat en e-book

Aquest títol es troba disponible en e-book. Per coneixe'n el preu, el format i altres característiques, si us plau, consulti amb la seva botiga d'e-books preferida.

Comentaris de la premsa

“Les novel·les de Simenon han fet feliços milions de persones a tot el món, i ara ens faran feliços a nosaltres”.
Jordi Llovet, El País

“La seva escriptura és com la bona cuina tradicional, que mai no passa, i que passa avall amb aquell gust immortal, ric en sensacions, en què cada condiment aporta un matís, una aroma, un pensament. I la veritat és que recuperar Simenon, una autèntica màquina de crear lectors, és tot un encert”.
Ignasi Aragay, ARA

“Una obra molt adequada pels que vulguin apropar-se a la literatura plena de crims que es troba en boga darrerament. Però si ho fan amb Simenon tindran una garantia: la qualitat dels textos i de les històries de Simenon està provada per milions de lectors exigents durant les darreres dècades dels segles XX i XXI”.
Albert Ventura, El Singular Digital.cat

“Les novel·les de Maigret són intel·ligents, d’aparença banal, però amb personatge ben dibuixats i molt ben definits, quasi teatrals, moguts amb mecanismes perfectes per entretenir i alhora fer-te pensar”.
Oriol Broggi

«En l’obra de Simenon no hi ha novel·la que sigui repetició de cap altra, ni un personatge igual que un altre, ni un ambient repetit i intercanviable».
Josep Pla

«La primera vegada que vaig llegir una novel·la de Simenon vaig quedar bocabadat per la seva extraordinària qualitat».
John Banville

«Adoro llegir Simenon».
William Faulkner

«Llegeixo cada llibre nou de Simenon».
Walter Benjamin

«Un escriptor excepcional, com tothom sap. En realitat és únic, i no em refereixo només a la nostra època sinó a qualsevol època».
Henry Miller

«Simenon és una de les grans plomes de la literatura del segle XX, de la francesa, en llengua francesa, i de tot el món».
Joan de Sagarra, La Vanguardia

«Tot Simenon és bo».
Martí de Riquer

«Gran Simenon».
Federico Fellini

Altres llibres de Georges Simenon