25/02/2022

Sergi Pàmies i Josep Maria Esquirol representaran Catalunya a la Fira del Llibre de Londres

Sergi Pàmies i Josep Maria Esquirol, entre altres autors, participaran en un nou programa d’activitats de la Fira del Llibre de Londres anomenat Spotlight. La iniciativa, que comptarà amb un estand propi, servirà per donar preeminència als autors i la creació literària del nostre país i fer-ne difusió.

La fira, una de les més importants del món en el sector del llibre, se celebrarà del 5 al 7 d’abril. Tots els autors convidats conversaran amb escriptors britànics en xerrades que abordaran qüestions com la literatura del jo, els clàssics, el gènere i la identitat a la ficció i la il·lustració en els llibres infantils de no-ficció.

Josep Maria Esquirol participarà en dues converses dimarts 5 d’abril. La primera amb l’autora Jay Griffiths moderada per Daniel Hahn a les 16.30 h al Literary Translation Centre de la fira; la segona amb en Christian Michel, organitzador dels debats filosòfics de l’Institut Francès de Londres, a les 19 h a la llibreria Burley Fisher Books.

Sergi Pàmies participarà també en dues converses, una dijous 7 i l’altre divendres 8 d’abril. La primera amb l’autor David Constantine moderada per Georgina Godwin a les 15.25 h al Literary Translation Centre de la fira; l’altre amb l’autor Ed Vulliamy moderada per Gala Sicart a les 18.30 h al club Frontline.

Sergi Pàmies (París, 1960) ha publicat en aquesta editorial els reculls de contes T’hauria de caure la cara de vergonya, Infecció, La gran novel·la sobre Barcelona (Premi de la Crítica Serra d’Or), L’últim llibre de Sergi Pàmies, Si menges una llimona sense fer ganyotes (Premi Ciutat de Barcelona i Premi Lletra d’Or), La bicicleta estàtica (Premi Maria Àngels Anglada), Cançons d’amor i de pluja, L’art de portar gavardina i les novel·les La primera pedra (Premi Ícaro), L’instint (Premi Prudenci Bertrana) i Sentimental. La seva obra ha estat traduïda al francès, al castellà, a l’alemany, a l’italià i al grec. Col·labora de manera regular en diversos mitjans de comunicació. Ha rebut el Premi Manuel Vázquez Montalbán de Periodisme.

 

Josep Maria EsquirolJosep Maria Esquirol és catedràtic de filosofia de la Universitat de Barcelona, on imparteix classe de filosofia contemporània i dirigeix el grup de recerca Aporia, dedicat a la relació entre la filosofia i la psiquiatria. Ha publicat prop d’un centenar d’articles en revistes especialitzades i una dotzena de llibres, entre els quals destaquen Uno mismo y los otros (2005), El respeto o la mirada atenta (2006), El respirar dels dies (2009), Los filósofos contemporáneos y la técnica (2011) i, molt especialment, La resistència íntima (Quaderns Crema, 2015), que va rebre els premis Ciutat de Barcelona i Nacional de Ensayo, i s’ha traduït a l’italià, el portuguès, l’anglès i l’alemany; La penúltima bondat (Quaderns Crema, 2018) i Humà, més humà (Quaderns Crema, 2021).

EmailFacebookTwitter
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *