04/01/2011

Presentació de ‘Marcos Montes’ a Vilafranca del Penedès

Imatge de l'entrada "Presentació de 'Marcos Montes' a Vilafranca del Penedès"

El proper dimarts 4 de gener, a les 8 del vespre, David Monteagudo presentarà el seu darrer llibre Marcos Montes (Quaderns Crema, 2010), a la sala d’actes del Consell Comarcal de L’alt Penedès (entrada pel carrer Sant Julià s/n) de Vilafranca del Penedès. L’escriptor i periodista Jordi Llavina acompanyarà l’autor en aquest acte.

Marcos Montes ens parla de les peripècies d’un obrer que intenta sortir d’una mina d’or després d’un accident, i de les dificultats que troba per aconseguir-ho. És, també, la confluència de persones exhaustes i angoixades per una sort dubtosa. Però, qui sap si per damunt de tot, no és una defensa i apologia del perdó, tant de l’aliè com del propi. David Monteagudo, amb l’habilitat narrativa i les qualitats amb què ens va sorprendre a Fi, ens condueix de nou—i ens commou—en un viatge que s’apropa als valors essencials i més lleugers de l’ànima humana.

David Monteagudo (Viveiro, Lugo, 1962), gallec establert a Catalunya, va descobrir la seva vocació literària als quaranta anys. La seva primera novel·la, Fi (Quaderns Crema, 2010), va esdevenir un gran èxit i ha estat traduïda a nombroses llengües.

 

EmailFacebookTwitter