20/05/2021

Presentació d’«Humà, més humà» a Lleida

Dimarts 1 de juny de 2021. Llibreria Caselles de Lleida (19:00 h)


El filòsof i assagista Josep Maria Esquirol presentarà el seu últim llibre, Humà, més humà. Una antropologia de la ferida infinita, el pròxim dimarts 1 de juny a les 19 h a la Llibreria Caselles. L’autor conversarà amb Josep Maria Forné.

L’aforament és limitat i cal fer reserva prèvia mitjançant correu electrònic a narrativa@caselles.com o de forma presencial a la llibreria (carrer Major, 46, Lleida).

Josep Maria EsquirolJosep Maria Esquirol és catedràtic de filosofia de la Universitat de Barcelona, on imparteix classe de filosofia contemporània i dirigeix el grup de recerca Aporia, dedicat a la relació entre la filosofia i la psiquiatria. Ha publicat prop d’un centenar d’articles en revistes especialitzades i una dotzena de llibres, entre els quals destaquen Uno mismo y los otros (2005), El respeto o la mirada atenta (2006), El respirar dels dies (2009), Los filósofos contemporáneos y la técnica (2011) i, molt especialment, La resistència íntima (Quaderns Crema, 2015), que va rebre els premis Ciutat de Barcelona i Nacional de Ensayo, i s’ha traduït a l’italià, el portuguès, l’anglès i l’alemany; La penúltima bondat (Quaderns Crema, 2018) i Humà, més humà (Quaderns Crema, 2021).

EmailFacebookTwitter