09/12/2020

Presentació de «Coníferes» al Vermut Literari de Cardedeu

Dissabte 19 de desembre de 2020. Espai Cultural i Gastronòmic Tarambana de Cardedeu (12:00 h)

Marta Carnicero Hernanz presentarà la seva nova novel·la, Coníferes, finalista al premi Òmnium a la Millor Novel·la de l’Any. L’autora conversarà amb la periodista Clara M. Clavell. L’acte forma part del Vermut Literari organitzat per l’Espai Cultural i Gastronòmic Tarambana de Cardedeu. Dissabte 19 de desembre a les 12 h.

En Joel viu a les Walden, una comunitat idíl·lica en plena natura que rebutja les noves tecnologies i advoca per una vida fidel als costums d’abans. Amb el propòsit d’acostar-se a l’Alina, una nouvinguda que el té fascinat, comença a enviar-se cartes a si mateix a casa d’ella. Tot va bé fins que l’Alina n’hi lliura una que no ha escrit ell, el contingut de la qual suggereix que el remitent el coneix millor que ningú. Marta Carnicero Hernanz ordeix magistralment els fils d’aquest relat commovedor sobre la identitat, l’amor i l’angoixa de perdre’ls.​

Marta Carnicero Hernanz (Barcelona, 1974) és enginyera industrial i professora. A Quaderns Crema ha publicat Coníferes (2020). El cel segons Google (2016) va ser la seva primera novel·la.

EmailFacebookTwitter