25/09/2018

Diàleg-concert entre Nuccio Ordine i Jordi Savall a Barcelona

Dijous 27 de setembre de 2018. Sala de Concerts del Palau de la Música Catalana (17:30 h)

Una trobada intel·lectual amb dues figures titàniques de la cultura actual: el director i violagambista Jordi Savall i l’escriptor Nuccio Ordine dialogaran sobre l’escenari de la sala modernista sobre música, literatura, art i pensament. Prenent com a base lectures del Clàssics per a la vida (Quaderns Crema, 2017), música i paraula es donaran la mà en aquesta singular proposta de conferència-concert. Un homenatge i reivindicació dels clàssics; una pàtria a la qual no deixar mai de tornar.
El preu de l’entrada és de 10 € i es poden comprar en aquest enllaç, o també, per telèfon: 902 442 882 o en taquilles (taquilles@palaumusica.cat) al carrer Palau de la Música, 4-6. L’horari és de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n’hi hagi).

Nuccio Ordine (Diamante, 1958) és professor de Literatura italiana a la Universitat de Calàbria i autor de diversos llibres, bona part d’ells centrats en la figura de Giordano Bruno. Ha estat professor visitant de centres com Yale, Paris IV-Sorbonne, CESR de Tours, IEA de Paríss, el Warburg Institute o el Max Planck de Berlín. És també membre del Harvard University Center for Italian Renaissance Studies i de la Fundació Alexander von Humboldt, així com membre d’honor de l’Institut de Filosofia de l’Acadèmia Russa de Ciències i cavaller de la Legió d’Honor francesa el 2002.

EmailFacebookTwitter