Catàleg

Hiromi Kawakami

Vides fràgils, nits fosques

Traducció de Marina Bornas Montaña

Títol descatalogat

La Lili és una dona de trenta-cinc anys que viu amb en Yukio, el seu marit, a qui fa temps que no estima. La Haruna, la seva millor amiga, està enamorada d’en Yukio des que el va conèixer, i la Lili sospita que tots dos l’enganyen, però decideix no fer res al respecte. Un vespre coneix l’Akira, un home més jove que ella, amb el qual inicia una relació. Les històries dels quatre amants s’enllacen subtilment en aquesta novel·la, en què Hiromi Kawakami, amb la seva prosa sensual i concisa, ens convida a reflexionar sobre la solitud i l’essència de les relacions humanes.

Disponibilitat en e-book

Aquest títol es troba disponible en e-book. Per coneixe'n el preu, el format i altres característiques, si us plau, consulti amb la seva botiga d'e-books preferida.

Comentaris de la premsa

“El seu misteri radica en l’extraordinari poder al·lusiu de l’escriptura, llegat dels grans artistes de la narrativa japonesa moderna”.
Robert Saladrigas, La Vanguardia

“Kawakami és una autora que juga amb el filferro candent dels sentiments, del jo psicològic, creant una complicitat immediata amb el lector”
Carlos Zanón, El Punt Avui

“Una història d’hipnòtica escriptura i camins entrecreuats, amb una galeria de personatges atrapats en la teranyina del desig i els afectes que s’acaben i les relacions que comencen”.
Xavier Aliaga, El Temps

“Kawakami convida al lector a reflexionar sobre la solitud i l’essència de les relacions humanes”.
El Temps

Altres llibres de Hiromi Kawakami