Catàleg

Oscar Wilde

El crim de Lord Arthur Savile

Traducció de Jordi Larios

Lord Arthur Savile ha decidit casar-se. Tanmateix, un obstacle inesperat i incòmode li endarrereix el projecte: en una festa social, un quiromàntic l’informa que hi ha un assassinat en el seu futur. A partir d’aquest moment, el lector assistirà, entre divertit i incrèdul, als fracassos continuats de les seves temptatives per resoldre aquest enujtós problema abans del casament. Tractat amb una capacitat irònica envejable, El crim de Lord Arthur Savile és, a més d’una comèdia brillant, un alegat enèrgic contra la superstició.

Comentaris de la premsa

“No és privilegi de tothom poder passar una horeta en companyia d’un cervell privilegiat. Hi ha, però, una manera segura: córrer a la llibreria per aconseguir aquest volum de tot just una vuitantena de pàgines. El primer somriure i aixecada de celles es garanteixen abans de cinc minuts. Les riallades, al cap de poca estona més. No descobrirem ara qui és Oscar Wilde, esclar, però sí que hem d’admetre que ens hem tornat a sorprendre de l’actualitat i la frescor que destil·len unes pàgines escrites l’any 1887”.
Marina Espasa, Ara

“Càustic i brillant, propietari d’una prosa admirable, l’escriptor de Dublín ensenya les seves virtuts en un text de poc més de setanta pàgines que converteix la seva lectura en un plaer inexcusable”.
Toni Mata, Regió 7

Altres llibres d'Oscar Wilde