02/02/2012

Amadeu Cuito presentarà ‘Memòries d’un somni’ a Manresa

Imatge de l'entrada "Amadeu Cuito presentarà 'Memòries d'un somni' a Manresa"

El proper 2 de febrer, a les 20 h, Amadeu Cuito presentarà el seu llibre Memòries d’un somni (Quaderns Crema, 2011), finalista al Premi Joaquim Amat-Piniella, a la llibreria de Manresa Petit Parcir (Carrasco i Formiguera, 16).

La resta d’obres candidates a la dotzena edició d’aquest guardó, que concedeix Òmnium Cultural del Bages, són A la intempèrie de Patrícia Gabancho, El mar de la tranquil·litat de David Castillo i Rius paral·lels de Jordi Estrada. El certamen literari farà saber el guanyador el proper 22 de febrer en un acte a l’auditori de la Fundació Caixa Manresa.

Amadeu Cuito, va néixer a Barcelona en el si d’una família catalanista i liberal que va exiliar-se a França a conseqüència de la Guerra Civil. Va viure a Perpinyà i París, on va estudiar dret i economia, i posteriorment a Nova York i Madrid. Viu a Barcelona des del 1976. Va iniciar-se en el món de la literatura amb El jardí sense temps (Quaderns Crema, 2004), que va rebre una excel·lent acollida de públic i crítica. El 2006 va publicar Contes d’un carrer estret a Quaderns Crema, i el 2011 ha publicat la seva autobiografia, Memòries d’un somni, en aquesta mateixa editorial.

EmailFacebookTwitter