22/03/2013

Sergi Pàmies i Francesc Serés al Saló del Llibre de París

Imatge de l'entrada "Sergi Pàmies i Francesc Serés al Saló del Llibre de París"

Sergi Pàmies i Francesc Serés participaran al Saló del Llibre de París, que tindrà lloc del 22 al 25 de març. Barcelona és la ciutat convidada en aquesta edició.

Divendres 22, a les 14 h, Sergi Pàmies intervindrà en el col·loqui Les amistats perilloses: les relacions personals, que es farà a l’estand Barcelona, i que també comptarà amb Imma Monsó i Daniel Arsand. I a les 15h, Pàmies, juntament amb Jordi Puntí, Lilian Thuram i Hubert Artus dialogaran sobre Literatura, futbol i societat al mateix stand.

Diumenge 24, a les 10h, Francesc Serés participarà en el debat Europa i la literatura catalana, que tindrà lloc a l’estand Barcelona, i on l’acompanyaran Jaume Cabré, Laurent Gallardo, François-Michel Durazzo i Jean-Baptiste Para. I a les 15h i al mateix estand, Serés dialogarà amb Sebastià Alzamora, Arno Bertina i Pascal Jourdana sobre La literatura com aventura.

Dilluns 25 al matí, Francesc Serés partiparà en una trobada al Lycée Molière, i a les 18h30, acompanyat de Laurent Gallardo, s’encarregarà d’una lectura al Centre d’Estudis Catalans de la Universitat de la Sorbona.

EmailFacebookTwitter