22/10/2015

Francesc Serés, al Festival Internacional d’Autors (IFOA)

Imatge de l'entrada "Francesc Serés

Francesc Serés és un dels escriptors convidats al Festival Internacional d’Autors (IFOA) d’enguany. El de Saidí hi participarà el divendres 23 d’octubre a la taula rodona Meet the Catalans, i dissabte 24 a Around the world in 60 minutes. Més informació sobre els actes en què hi participa aquí.

Cada tardor, el Festival Internacional d’Autors reuneix els millors escriptors del món de la literatura contemporània durant onze dies de lectures, entrevistes, conferències, taules rodones, signatures de llibres i una sèrie d’esdeveniments especials, incloent tot tipus de celebracions. Cada any, l’IFOA dedica una sèrie d’esdeveniments als autors i llibres dins d’un enfocament particular. Enguany ho fa des de dos tipus: sobre l’obra de poetes propers i establerts de tot el món, i sobre l’escena literària, rica i vibrant, de Catalunya. Complementant el focus català serà la Facultat d’Arts Liberals i segona conferència acadèmica anual de les Ciències durant els, Nacions Assignació IFOA de Humber, Localització dels ciutadans, que explorarà els temes de nacionalisme i identitat.

La 36a edició del Festival Internacional d’Autors (IFOA) es durà a terme a Toronto des del 22 d’octubre fins l’1 de novembre.

EmailFacebookTwitter