08/04/2021

Presentació d’«Humà, més humà» a Barcelona

Dimarts 13 d'abril de 2021. La Central del Raval (Carrer d'Elisabets, 6) (19:00 h)

El filòsof i assagista Josep Maria Esquirol presentarà el seu últim llibre, Humà, més humà. Una antropologia de la ferida infinita, el pròxim dimarts 13 d’abril al jardí de la llibreria La Central del Raval. L’autor conversarà amb la filòsofa Begoña Román.

L’aforament és limitat. Pots reservar plaça contactant a citapreviabcn@lacentral.com indicant el nombre i nom de les persones assistents.

Josep Maria EsquirolJosep Maria Esquirol és catedràtic de filosofia de la Universitat de Barcelona, on imparteix classe de filosofia contemporània i dirigeix el grup de recerca Aporia, dedicat a la relació entre la filosofia i la psiquiatria. Ha publicat prop d’un centenar d’articles en revistes especialitzades i una dotzena de llibres, entre els quals destaquen Uno mismo y los otros (2005), El respeto o la mirada atenta (2006), El respirar dels dies (2009), Los filósofos contemporáneos y la técnica (2011) i, molt especialment, La resistència íntima (Quaderns Crema, 2015), que va rebre els premis Ciutat de Barcelona i Nacional de Ensayo, i s’ha traduït a l’italià, el portuguès, l’anglès i l’alemany; La penúltima bondat (Quaderns Crema, 2018) i Humà, més humà (Quaderns Crema, 2021).

EmailFacebookTwitter