Catàleg

Empar Moliner

No hi ha terceres persones

Cronista aplaudida de les nicieses de la vida moderna, Empar Moliner ha anat bastint una obra narrativa hilarant en què els tics i les manies són sacsats en una coctelera amb gel picat, una mica d’angostura i alcohol blanc molt sec. Guspirejants, hilarants i tristíssims, els relats que ens ofereix en aquesta nova entrega passen revista a la vida privada i les catàstrofes a punt d’esclatar que l’amenacen.

Disponibilitat en e-book

Aquest títol es troba disponible en e-book. Per coneixe'n el preu, el format i altres característiques, si us plau, consulti amb la seva botiga d'e-books preferida.

Comentaris de la premsa

“Una obra de lectura obligada per a la salut emocional.”
Xavier Bosch, Avui

“Si, mentre les llegeixes, expliques una de les històries de l’Empar Moliner a qui tens als costat, és molt possible que et demani que n’hi expliquis més.”
Julià Guillamon, La Vanguardia

“És un llibre amarg, com la bona angostura, que transforma la tristor en matèria efervescent i risible.”
Màrius Serra, Catalunya Ràdio

“Moliner grata en la consciència: revela les mentides personals amb què ens anem conformant. No hi ha conyeta sinó ganyota d’amargor. I, de tant en tant, detalls de gran narrador.”
Jordi Llavina, El Mundo

“Els contes de No hi ha terceres persones cal recomanar-los. Els seus lectors es trobaran el llibre més important i els nous descobriraran una veu pròpia. Empar Moliner sempre em sorprèn positivament.”
David Castillo, Avui

“Un nou gran pas de rosca de Moliner.”
Lluís Muntada, El País

Altres llibres d'Empar Moliner