Catàleg

David Monteagudo

Fi

Traducció de Jordi Nopca

Edició esgotada (19 €)

Un grup d’antics amics, que ja no tenen res en comú tret d’un tèrbol episodi del passat, es retroben en un refugi de muntanya per passar un cap de setmana. La reunió segueix fidelment el guió habitual d’aquestes ocasions, però, en plena celebració, un esdeveniment extern alterarà per complet els seus plans. Sotmesos a una pressió creixent, cada individu interpretarà els fets segons les seves obsessions particulars, i entre confessions i renyines llargament incubades s’anirà recomponent un esquema sòrdid i intricat de les relacions que els havien unit en el passat, sota l’ombra d’una amenaça cada cop més propera i palpable.

Disponibilitat en e-book

Aquest títol es troba disponible en e-book. Per coneixe'n el preu, el format i altres característiques, si us plau, consulti amb la seva botiga d'e-books preferida.

Comentaris de la premsa

«Fi és una novel·la psicològica dotada d’una carcassa de novel·la de terror i fins i tot de ciència ficció. Esfereeix i commou! Literatura majúscula».
Jordi Llavina, La Vanguardia

«Et fica en un món del qual vols sortir, però sense deixar de llegir. El meu llibre de l’any».
Carlos Zanón, Avui

«Llegiu-lo, regaleu-lo! S’ho mereix. És un llibre rodó».
Gemma Casamajó, Time Out

«Des d’aquí puc veure’ls, lectors, empenyorant televisors i joguines del nen per anar a comprar Fi. És una droga, una epidèmia, aquest llibre. No se’l perdin».
Kiko Amat, La Vanguardia

«Esplèndida … amb al·lusions generacionals i metafísiques, filiació bunyuelesca, excel·lents el·lipsis i fèrtils misteris, l’opera prima de David Monteagudo és una de les sorpreses d’aquesta temporada».
Ricard Ruiz Garzón, El Periódico

“Una de les sorpreses de la temporada”
Diario de Mallorca

Altres llibres de David Monteagudo