Catàleg

Margaret Atwood

Els testaments

Traducció d'Ernest Riera

Quinze anys després dels fets d’El conte de la Serventa, el règim teocràtic de la República de Galaad, tot i haver entrat en decadència, s’aferra al poder. Les vides de tres dones radicalment diferents convergeixen en aquest moment crucial; dues han crescut a bandes oposades de la frontera, l’una a Galaad, com a filla d’un Senyor d’alt rang, i l’altra al Canadà, on participa en les manifestacions contra la dictadura i en segueix amb horror les notícies a la televisió. Les veus d’aquestes dues noies, pertanyents a la primera generació que assoleix la majoria d’edat sota el nou ordre, s’entreteixeixen amb una tercera, la d’una còmplice del règim, el poder de la qual es fonamenta en els secrets que ha anat guardant amb el pas del temps. I quan, a la fi, la veritat surti a la llum, totes tres hauran d’acceptar qui són realment i decidir fins on estan disposades a arribar per defensar les seves conviccions. En Els testaments Margaret Atwood torna a endinsar-se en l’univers galaadià, que tants lectors ha fascinat al llarg dels anys, per revelar-nos amb sagacitat i perícia narrativa l’entramat profund d’una societat on, malgrat el règim del terror, s’ha encès l’espurna de l’esperança.

Disponibilitat en e-book

Aquest títol es troba disponible en e-book. Per coneixe'n el preu, el format i altres característiques, si us plau, consulti amb la seva botiga d'e-books preferida.

Premis

Premi Man Booker 2019

Comentaris de la premsa

«Margaret Atwood en la seva màxima esplendor. Tothom hauria de llegir Els testaments».
Los Angeles Times

«Escriure la continuació d’una obra emblemàtica, trentacinc anys després. Fer-ho sense desfigurar en excés les trames d’una conegudíssima sèrie de televisió que havia expandit l’argument original. Reblar el clau, que tinga interès i que el resultat siga digne de les expectatives. Un Everest en cadira de rodes sols a l’abast d’una bestia literària com Margaret Atwood».
Xavier Aliaga, El Temps

«Els testaments és una novel·la de gènere perfecta. Adictiva, que fa pensar, i que està resolta fins a l’últim detall de manera llaminera».
David Castillo, La República

«Margaret Atwood és una narradora que no ha de demostrar res a ningú; i que, amb el seu estil incisiu i precís, enriqueix el seu univers a partir dels nous reptes del segle XXI».
Cristina Anguita, Política Prosa

«La lectura d’Els testaments supera amb escreix El conte de la Serventa, és molt més madura, molt més ben definida, una genialitat».
Enric Bassegoda, El Biblionauta

Altres llibres de Margaret Atwood