Catàleg

Rafael Argullol

Moisès Broggi, cirurgià, l’any 104 de la seva vida

De 2010 a 2012, Moisès Broggi i Rafael Argullol van mantenir nombroses converses, amb la condició humana com a únic fil conductor. El cos i l’esperit, la joventut i la vellesa, la mort i la immortalitat, la ment i la crea­tivitat apareixen al llarg d’aquestes pàgines, il·luminant aspectes fonamentals de la vida humana al nostre temps.

Comentaris de la premsa

“És un Broggi oracular, enigmàtic, hermètic, teosòfic -per influència del seu oncle Juli Vallmitjana-, d’una humanitat poètica que es recolza en el sentit comú, però també en clàssics com Shakespeare -el va llegir molt, sobretot durant la guerra-, Sèneca, la Bíblia, Goethe, Zweig, Kessler, Tolstoi, Dostoievski, Cervantes… O en Nostradamus, de qui reivindica la faceta mèdica”.
Ignasi Aragay, ARA

“Sentida, lúcida i entranyable lliçó de vida”.
El País

“Un llibre atractiu i recomanable per a conèixer la pluralitat i la vastitud del pensament de Broggi i, alhora, per comprovar que, davant del darrer pas, tots i totes som iguals”.
Xavier Serrahima, El Punt Avui

“Ben escrit i altament recomanable per partida doble -tant per Broggi com per Argullol”.
C. Cabrera, Diario de Mallorca

“El llibre dispensa una lectura amena i senzilla sobre temes terriblement complexos, i això el fa útil i recomanable”.
Daniel Genís, Llibres per llegir

“Els 104 anys de vida de Broggi desfilen per les planes d’aquests diàlegs amb una lleugeresa modèlica. La claredat amb què s’expressa i amb què elabora el seu discurs, una claredat pròpia d’una persona que ho ha viscut pràcticament tot, desemmascara per moments l’actual discurs encebat i saberut de tants visionaris i sofistes de tot tipus, i ho fa precisament perquè s’expressa amb una senzillesa d’una naturalitat total”.
Vicent Minguet, Sonograma Magazine

“Un inesgotable cabal d’idees, reflexions, perspectives, plantejaments crítics i altres qüestions que brollen del majestuós diàleg que mantenen Moisés Broggi i el mestre Rafael Argullol. En particular, aquesta obra s’alça en el petit mirall que reflecteix més de tres anys d’incansables debats, reflexions i encreuament de pensaments de dues ments brillants i inclassificables”.
Oriol Alonso, Rebelión

Altres llibres de Rafael Argullol