Catàleg

Patrick Dennis

La volta al món amb la tieta Mame

Traducció de Dolors Udina

Quan va marxar cap a l’Orient amb el petit Michael, la tieta Mame (que ens va sorprendre i fascinar amb La tieta Mame, Quaderns Crema, 2010) havia promès tornar a temps per tal que el nen pogués anar a escola. Però ja han passat dos anys i mig, i no se sap res de l’estranya parella, més enllà d’algunes postals escadusseres trameses des de llocs exòtics. La Pegeen està enrabiadíssima, però en Patrick la intenta tranquil·litzar: la tieta Mame és la millor companya per fer la volta al món. El seu únic problema és que no troba mai el moment de tornar… De manera que en Patrick decideix explicar a la seva dona, amb força omissions, una part de la seva vida que havia amagat fins llavors. Uns anys abans de la Segona Guerra Mundial, va fer la volta al món amb la tieta Mame: París, Londres, l’Àustria nazi, la Rússia soviètica i l’Orient són alguns dels destins d’aquest divertidíssim viatge, ple d’aventures, durant el qual el lector es farà un tip de riure amb l’extravagant i deliciosa Mame, el seu sentit de l’humor irreverent i les seves ganes de viure.

Disponibilitat en e-book

Aquest títol es troba disponible en e-book. Per coneixe'n el preu, el format i altres característiques, si us plau, consulti amb la seva botiga d'e-books preferida.

Comentaris de la premsa

“Molt divertit i de molt bon llegir”.
Xavier Cortadellas, El Punt Avui

“Un dels llibres més hilarants de la literatura nord-americana. Si voleu passar una estona extraordinària heu de córrer a llegir-lo. I compte, que no parlo d’una lectura que provoca un somriure, no. Parlo de fer una riallada i que et miri tot l’autobús. Hi ha poques injeccions de vitalitat i humor tan grans a les llibreries”.
Josep Sala i Cullell, Núvol

«A mi, que ja no tinc edat d’escriure cartes als Reis, m’hauria agradat rebre en comptes d’una Nancy educadeta i més aviat beneitona, una tieta Mame tronera i disbauxada».
Isabel Gómez Melenchón, La Vanguardia

«La tieta Mame animaria un mort».
Ricard Ruiz Garzón, Time Out

«La tieta Mame fa petar de riure».
Vanity Fair

«Divertida i esbojarrada, aventurera i capritxosa».
Antonio Lozano, La Vanguardia

«Un llibre que farà riure per dins i per fora».
ELLE

Altres llibres de Patrick Dennis