Traducció de Marcel Riera

Poesia dels Quaderns Crema, 66
Poesia

Any de publicació: 2017. 1a edició
288 pàgines. 15 x 21 cm. Rústega cosida
ISBN: 978-84-7727-579-4
 18,00 €
Compartiu a:

L’obra d’Edna St. Vincent Millay continua captivant noves generacions de lectors gairebé setanta anys després de la seva mort. Com el seu contemporani Robert Frost, Millay va compondre alguns dels sonets més brillants de la tradició literària anglosaxona del segle xx, en què va saber combinar hàbilment un enfocament modernista amb formes clàssiques, i així inicià un nou tipus de poesia. La seva actitud franca davant la sexualitat, juntament amb uns versos imperibles, va consolidar la seva imatge de dona alliberada i bohèmia: era coneguda pels seus fascinants recitals, pel seu pensament progressista i, sobretot, per la manera com va articular—i encarnar—noves formes d’experiència i d’expressió femenines. L’amor no ho és tot aplega per primera vegada en català una selecció que transmet l’ampli registre de l’obra de Millay, una de les figures més importants dels Estats Units de l’època del jazz.

Notes de premsa

Entrevista amb Marcel Riera, a El Punt Avui (20/04/2017)

"Una excel·lent antologia, seleccionada i traduïda amb cura, gust i gràcia per Marcel Riera".
Jordi Nopca, La Vanguardia

“Com tothom aleshores, jo volia seguir les passes de l’exquisida Edna St. Vincent Millay, però per desgràcia només tenia un parell de sabates velles. Va aconseguir que la poesia semblés una cosa senzilla que qualsevol podia fer, però naturalment no era així”.
Dorothy Parker

“Una de les poques poetes en llengua anglesa que han assolit en vida la categoria de poeta clàssica”.
Edmund Wilson

“Els Estats Units tenen dos reclams: els gratacels i Edna St. Vincent Millay”.
Thomas Hardy

 

 
Del 5 al 27 d'agost l'editorial romandrà tancada per vacances, per la qual cosa les comandes se serviran a partir del 28 d'agost. Disculpin les molèsties.
©2016 Editorial Quaderns Crema.
Informació legal. Política de Privacitat. Disseny web.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.