Catàleg

Peter Stamm

Marcia de Vermont

Conte d'hivern

Traducció de Marina Bornas Montaña

Una estada de dos mesos en una colònia d’artistes a Vermont enfronta en Peter, el narrador d’aquest relat, amb els fantasmes del seu passat: de sobte tot sembla recordar-li la Marcia, la dona que va conèixer trenta anys enrere, quan era un jove artista provant de fer-se un nom a la Gran Poma. El Nadal estrany que van passar plegats, esbrina ara, podria haver-li canviat la vida per sempre més, i la solitud inquietant del fantasmagòric paisatge nevat que l’envolta no fa sinó convidar-lo a revisitar aquells dies de descoberta i abandonament, i a imaginar la vida que no va tenir. A Marcia de Vermont Peter Stamm plasma amb la perícia i la precisió que el caracteritzen la dolorosa bretxa entre la realitat viscuda i la fantasia d’allò que podria haver estat que sovint acompanya la maduresa.

Disponibilitat en e-book

Aquest títol es troba disponible en e-book. Per coneixe'n el preu, el format i altres característiques, si us plau, consulti amb la seva botiga d'e-books preferida.

Comentaris de la premsa

«Marcia de Vermont és un d’aquests petits llibres que va creixent a mesura que els llegeixes. A mesura que t’adones que, dient poc, estan dient molt».
Xavier Serrahima, El racó de la paraula

«Stamm restitueix sentit a les paraules com només ho sap fer el bon escriptor».
Martí Bassets, El Periódico

«L’obra de Peter Stamm és una de les més exquisides i refinades que s’escriuen actualment a Europa».
Diego Gándara, La Razón

«Peter Stamm és un mestre de les distàncies curtes, d’aquella narrativa breu que carrega de sentit els fets més banals. I ho torna a demostrar en Marcia de Vermont, una obra que juga amb calculada ambigüitat entre la realitat i la ficció, el somni, el record transformat i el deliri».
Pere Calonge, El Trapezi

Altres llibres de Peter Stamm