Compartiu a:
Josep Maria Esquirol, Premio Nacional d'Assaig 2016
25/10/2016El filòsof i professor Josep Maria Esquirol ha obtingut el Premio Nacional d'assaig 2016 per l'obra La resistència íntima: assaig d'una filosofia de la proximitat editada en català per Quaderns Crema. El jurat ha premiat aquesta obra per "meditar, de manera directa i personal, sobre la pròpia vida ajudant a viure-la amb major lucidesa i consciència. Un bon exemple de filosofia d'alt estil capaç d'interpel·lar qualsevol classe de lector".

Josep Maria Esquirol és professor de filosofia a la Universitat de Barcelona, on dirigeix el grup de recerca Aporia. És autor de nombrosos estudis sobre filosofia contemporània i imparteix seminaris sobre aquesta matèria en universitats d’altres països. Ha publicat Uno mismo y los otros (2005), El respeto o la mirada atenta (2006), El respirar dels dies (2009) i Los filósofos contemporáneos y la técnica (2011). Amb Quaderns Crema ha publicat La resistència íntima: assaig d'una filosofia de la proximitat (2015).

 
©2016 Editorial Quaderns Crema.
Informació legal. Política de Privacitat. Disseny web.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.