Catàleg

Stefan Zweig

Por

Traducció de Joan Fontcuberta

Compartir
FacebookTwitterGoogle+LinkedInWhatsAppEmail

La Irene Wagner du una vida acomodada i sense preocupacions amb el marit i les seves dues filles. Tanmateix, després de vuit anys de matrimoni, els balls, el teatre, l’òpera i altres activitats socials li semblen banals i anodines. Així, més per fantasia novel·lesca que per autèntic desig, comença una relació amb un jove pianista. De sobte, però, una dona la descobreix quan surt del pis del seu amant i la Irene es veu obligada a cedir a un terrible xantatge. El terror que el seu marit l’enxampi i la possibilitat de perdre tot el que posseeix i que, com descobreix ara, s’estima i necessita tant, la sumirà en un malson esgarrifós. Escrita el 1913 i publicada per primer cop gairebé una dècada més tard, Por és una de les novel·les curtes més esglaiadores de Stefan Zweig, amb un final tan sorprenent per a la protagonista com per al lector.

Disponibilitat en e-book

Aquest títol es troba disponible en e-book. Per coneixe'n el preu, el format i altres característiques, si us plau, consulti amb la seva botiga d'e-books preferida.

Comentaris de la premsa

“Fontcuberta ens serveix la virtuosa prosa de Zweig d’una manera tan vívida que el text rejoveneix i se’ns fa contemporani”.
Màrius Serra, La Vanguardia

“És una joia, l’he llegida amb passió i serenitat, amb lentitud i amb devoció i he vibrat amb les aventures d’una dona burgesa”.
Biel Mesquida, Diario de Mallorca

“De nou Zweig demostra ésser un lector privilegiat de Dostoievski, i s’immergeix com ben pocs escriptors en la pregonesa psicològica de la seva protagonista, en la infinita i sempre contradictòria complexitat de l’existència i la personalitat humana”.
Xavier Serrahima, Nació Digital

“Això és una novel·la curta, i Zweig excel·leix en aquesta mida: en sap un niu!”.
Jordi Llavina, El 3 de Vuit

“Una novel·la d’aquest estilista magnífic amb un tema clàssic amb una escriptura supèrbia”.
Biel Mesquida, Diario de Mallorca

Altres llibres de Stefan Zweig