Catàleg

Pol Beckmann

Novel·la

Compartir
FacebookTwitterGoogle+LinkedInWhatsAppEmail

Quan en Bekman coneix la Sofia, s’adona de seguida que estan fets l’un per a l’altre: l’afinitat que comparteixen confereix a la seva vida una dimensió idíl·lica, gairebé irreal, com de conte. En Bekman és, a més, escriptor, i tot just ara treballa en la novel·la que l’ha de consagrar, tot i que sembla haver-la deixat de banda, cada cop més lliurat a la nova relació. I és que estimar, amb tots els seus matisos, té el mateix potencial creatiu que l’escriptura, i l’enamorat pot estar temptat, com en Bekman, de conjurar l’ésser estimat, d’esdevenir l’artífex de la seva pròpia felicitat. Pol Beckmann basteix en aquesta novel·la un relat sofisticat i intel·ligent en què realitat i ficció formen un teixit intricat i laberíntic que atraparà el lector des de la primera pàgina.

Disponibilitat en e-book

Aquest títol es troba disponible en e-book. Per coneixe'n el preu, el format i altres característiques, si us plau, consulti amb la seva botiga d'e-books preferida.

Entrevistes

Entrevista a La Vanguardia amb Magí Camps (18/10/2018)
Entrevista a El Punt Avui amb Lluís Llort (30/10/2018)
Entrevista a l’Ara amb Jordi Nopca (03/11/2018)
Entrevista a Vila Web amb Sebastià Bennasar (18/10/2018)

Comentaris de la premsa

Novel·la és una història de portes que s’obren i es tanquen, que duen de la realitat a la novel·la que el protagonista està escrivint, de la novel·la al somni, i del somni a la realitat”.
Julià Guillamon, La Vanguardia

“Pol Beckmann narra d’una manera acurada i personal, aportant un sistema d’imatges i descripcions que s’agraeixen en un mercat literari de vegades massa pla, previsible, reiteratiu”.
Lluís Llort, El Punt Avui

“L’autor crea un personatge de ficció per parlar del fet d’escriure i de viure-ho amb tota la passió possible”.
El 9 Nou

Afinitats electives

També et recomanem…