Catàleg

Pol Beckmann

Novel·la

Compartir
FacebookTwitterGoogle+LinkedInWhatsAppEmail

Quan en Bekman coneix la Sofia, s’adona de seguida que estan fets l’un per a l’altre: l’afinitat que comparteixen confereix a la seva vida una dimensió idíl·lica, gairebé irreal, com de conte. En Bekman és, a més, escriptor, i tot just ara treballa en la novel·la que l’ha de consagrar, tot i que sembla haver-la deixat de banda, cada cop més lliurat a la nova relació. I és que estimar, amb tots els seus matisos, té el mateix potencial creatiu que l’escriptura, i l’enamorat pot estar temptat, com en Bekman, de conjurar l’ésser estimat, d’esdevenir l’artífex de la seva pròpia felicitat. Pol Beckmann basteix en aquesta novel·la un relat sofisticat i intel·ligent en què realitat i ficció formen un teixit intricat i laberíntic que atraparà el lector des de la primera pàgina.

Disponibilitat en e-book

Aquest títol es troba disponible en e-book. Per coneixe'n el preu, el format i altres característiques, si us plau, consulti amb la seva botiga d'e-books preferida.

Entrevistes

Entrevista a El Mundo amb Matías Néspolo (15/11/2018)
Entrevista a La Vanguardia amb Magí Camps (18/10/2018)
Entrevista a El Punt Avui amb Lluís Llort (30/10/2018)
Entrevista a l’Ara amb Jordi Nopca (03/11/2018)
Entrevista a VilaWeb amb Sebastià Bennasar (18/10/2018)
Entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio amb Màtius Serra (19/11/2018)

Comentaris de la premsa

«Els mecanismes de la creació i el poder de la fabulació són el vertader nucli del debut de Pol Beckmann. Novel·la és una breu i perfecta peça de rellotgeria narrativa que inquietarà a més d’un lector».
Matías Néspolo, El Mundo

«Llisca suaument per uns raïls que ja són marca de la casa. S’assembla a Sergi Pàmies, per la senzillesa, o a Quim Monzó, per les seves ganes de jugar amb el lector. I remuntant-se més enrere, la seva literatura comparteix amb Francesc Trabal el perfum de la modernitat i del sentit de l’humor».
E. H., El Periódico

«Novel·la és una història de portes que s’obren i es tanquen, que duen de la realitat a la novel·la que el protagonista està escrivint, de la novel·la al somni, i del somni a la realitat».
Julià Guillamon, La Vanguardia

«L’estil és net, precís, amb una llengua de línia clara que lliga molt amb el crema dels quaderns”».
Màtius Serra, El Matí de Catalunya Ràdio

«Novel·la escapa dels paràmetres de la literatura de moda. És una obra que sorprén el lector i l’obliga a fer-se contínues preguntes, però que no l’avorreix ni en un sol moment».
Gustau Nerín, El Nacional

«Pol Beckmann narra d’una manera acurada i personal, aportant un sistema d’imatges i descripcions que s’agraeixen en un mercat literari de vegades massa pla, previsible, reiteratiu».
Lluís Llort, El Punt Avui

«L’autor crea un personatge de ficció per parlar del fet d’escriure i de viure-ho amb tota la passió possible».
El 9 Nou

«Novel·la és pura trapelleria. Joc i confusió. Una combinació entre el que és sòlit i l’experimentació més elegant. Conté dosis altes de maduresa i maquinària ben greixada. Encaixa plenament amb el catàleg de l’editorial pel joc literari, una llengua polida i el treball intens per completar la psicologia dels personatges».
Gerard E. Mur, Núvol

«Pol Beckmann té una potència estilística que és molt d’agrair».
Lluír Llort, La República

Afinitats electives

També et recomanem…