Catàleg

Stefan Zweig

El món d’ahir

Memòries d'un europeu

Traducció de Joan Fontcuberta

El món d’ahir és un dels testimonis més commovedors i atractius del nostre passat recent, escrit a més amb el mestratge d’un europeu amarat de civilització i nostàlgic d’un món que es desintegrava a passos agegantats. Escriptor extraordinàriament popular i testimoni d’excepció dels canvis que van trasbalsar l’Europa del segle XX entre les dues guerres mundials, Zweig recorda, desposseït i en terra estranya—en unes circumstàncies personals d’insospitat dramatisme—, els moments cabdals de la seva vida, paral·lela al desmembrament d’aquella Europa central que es volia més lliure i segura, a recer de la bogeria i la tempesta. El resultat és un llibre fonamental, una de les millors obres de Zweig i referència inexcusable per entendre els deliris d’un segle devastador.

Disponibilitat en e-book

Aquest títol es troba disponible en e-book. Per coneixe'n el preu, el format i altres característiques, si us plau, consulti amb la seva botiga d'e-books preferida.

Comentaris de la premsa

«La memòria del nostre passat més proper, exprimida per la sensibilitat d’un gran escriptor que el va viure amb absoluta intensitat».
Robert Saladrigas, La Vanguardia

«Una gran radiografia de la cultura europea moderna».
Rafael Argullol, El País

«El recomano amb vehemència als lectors».
Jordi Llovet, El País

«Un dels llibres fonamentals del segle XX».
Sebastià Alzamora, Ara

«Un llibre admirable, ple de vida».
Miquel Pairolí, El Punt

«Un llibre de rabiosa actualitat. Un autèntic document que és un advertiment».
Marta Alòs, La República

«Un llibre bellíssim, lúcid i terrible».
Diari de Mallorca

«Una extensíssima obra, on relata de manera brillant, no la seva vida, sinó el final d’un món, el món d’ahir».
Anna Marquès, Mozaika

«Un dels testimonis més commovedors i atractius del nostre passat recent, escrit a més amb el mestratge d’un europeu amarat de civilització i nostàlgic d’un món que es desintegrava a passos agegantats. Amb una prosa brillant i d’una claredat pedagògica impressionant, Zweig narra els canvis que van trasbalsar l’Europa del segle XX».
Marta Alòs, Segre

Altres llibres de Stefan Zweig